Mercedes W123

Mercedes W123

Læs mere om bilen under billederne

Her er en særdeles fin W123’er fra 1981 med veteranstatus. Nysynet.

Benzinmotoren med sine 109 HK starter straks og virker perfekt uden blå olierøg. Gearet skifter præcist. Instrumenterne virker. Kilometerstanden er rigtig fornuftig: Kun kørt 259.000, hvilket er uden betydning for en sådan Mercedes.

Bilen er nyrenoveret og i super stand  både teknisk og optisk. Ingen rust. Ingen revner i instrumentbord. Sæder uden slidhuller – ejheller i førersædets ryglæn. Der er omfattende dokumentation for kilometer, service og vedligehold – og for selve renoveringen. 

Renoveringen har bl.a. omfattet undervogn, forreste inderskærme, længdevanger, paneler samt nye dørbunde ud- og indvendigt. Derpå komplet nylakering samt undervognsbehandling. Fejlfrit sprøjtebevis medfølger.

Bilen er nyserviceret med skift af olie og filter, nye tændrør, 4 nye fjedre og sporing. Den kører på 4 næsten ubrugte sommerdæk. Vinterhjul medfølger.

NYSYNET 14/02-2020 uden bemærkninger.

Der er ganske meget ekstraudstyr:

  • servostyring
  • soltag
  • armlæn
  • nakkestøtter for og bag
  • anhængertræk

Bilen er meget velkørende, robust og pålidelig. Man får smil på læben i denne retro-veteran, og det gør folk på gaden også. W123’eren er blevet kult, både i Tyskland og herhjemme.

Fra dengang man gav bilerne farve.

Bilen er veteranforsikret med helårskørsel – uden kilometerbegrænsning.

Helårs kaskoforsikring samt vægtafgift I ALT ca. 200 kr. om måneden.

Prisen, indregistreret, er kr. 79.000.

Ring 40372030 for besigtigelse og prøvetur.