Ønskebilen

Vi skaffer ønskebilen – og kan lade din gamle bil indgå i handelen

Vi skaffer enhver ønskebil: veteran, oldtimer, youngtimer – og også helt nye modeller. Vore tyske og amerikanske specialister kan hurtigt og effektivt gennemlyse markedet. Er en model udgået fra lager, eller ønskes en specialmodel med særligt udstyr, skaffer vi bilen – og altid til en konkurrencedygtig pris.

 

Flere biler på bestilling

Stadig flere kunder vælger at hjemtage deres biler på bestilling. Det forkorter ventetiden. Når vi kender kundens ønsker og krav, kan Response’s netværk gå i gang; ofte finder vi bilen hos den private sælger, inden den er sat til salg på det store marked. Det giver attraktive priser, når der kan spares et eller flere handelsled. Mail info@responsecars.dk eller ring 40372030 og hør nærmere.

 

Entusiaster sender mails

Mange sender os herlige mails med forespørgsler og kommentarer; det er skønt at opleve interessen for Response Cars’ udvalg. Vi beder om forståelse for, at det kan være svært at nå at svare alle på kort tid.

Stadig flere beder os skaffe ønskebilen. Det gør vi jo hellere end gerne; vær samtidig opmærksom på, at vi ikke kan tage specialbiler hjem i udvalg – men vi kan aftale pris, udstyr, stand osv.. og så lave en aftale om opsøgning og hjemtagelse.

Nogle har spurgt til sikkerhed – når nu de gamle klassikere ikke har airbags.

Vores svar er: Selen er det helt afgørende, sammen med deformérbare zoner i karosseriet – og et langt forparti plus solid vægt giver ekstra sikkerhed.